Vapaa-aika, vaatteet ym.

Fillarikauppa Cycli Oy (Seinäjoki) tarjoaa Tehyn ao 668:n jäsenille pyörähuolloista -10% (työn osuus) ja pyöristä & tarvikkeista -5%. Etu lunastetaan Tehyn sähköistä mobiilijäsenkorttia esittämällä maksun yhteydessä. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

"Cycli on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike sekä verkkokauppa. Opastamme oikean pyörän valinnassa ystävällisesti ja ammattitaitoisesti."


 

Kesport Kurikka tarjoaa jäsenillemme 20 %:n alennuksen normaalihintaisista tekstiileistä ja jalkineista. Edun saa Tehyn sähköistä jäsenkorttia esittämällä.


 

Korpikeisari tarjoaa jäsenillemme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu on käytettävissä verkkokaupassa Jäsenhuoneesta ja Tehyn sovelluksesta löytyvällä etukoodilla sekä Nurmon myymälässä sähköistä jäsenkorttia näyttämällä. 

"Korpikeisari on eräilijöiden ja kotinikkareiden oma Suomalainen verkkokauppa, josta löytää kaikkea kivaa niin itselle kotiin kuin koiraharrastuksiinkin.

Valikoimistamme löytyy niin ERÄpirkkojen kuin ERÄjormien varusteet reippailuun raikkaassa ulkoilmassa niin kesällä kuin talvellakin.

Olemme huomioineet myös vapaa-ajan hengailijat, joten tutustu koti ja vapaa-aika valikoimaamme!"


 

Korpimetso.com tarjoaa jäsenillemme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu on käytettävissä verkkokaupassa Jäsenhuoneesta ja Tehyn sovelluksesta löytyvällä etukoodilla sekä Nurmon myymälässä sähköistä jäsenkorttia näyttämällä. 

"Korpimetso.com on uuden ajan mukainen verkkokauppa erähenkisille ihmisille. Verkkokauppamme tarjoaa koiranomistajille, metsästäjille ja eräihmisille suunnattuja erikoistuotteita sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Valikoimaamme kuuluu asetarvikkeet, koiratarvikkeet, metsästystarvikkeet, retkeilytarvikkeet ja paljon muuta."


 

Kyrö Distillery Company tarjoaa ao:n jäsenille 10 % alennuksen tislaamokierroksen sekä maistelun hinnasta. Edun saa lunastettua käyttämällä jäsenhuoneesta sekä Tehyn mobiilisovelluksesta löytyvää alennuskoodia osoitteessa https://visit.kyrodistillery.com/

Tehyn sähköistä jäsenkorttia tulee näyttää vielä saavuttaessa kierrokselle ja tastingiin.

 

"Kyrön vierailukeskus sijaitsee tislaamollamme kuvankauniissa kylässä Isossakyrössä leppoisana virtaavan Kyrönjoen rannalla.

Olemme avoinna lauantaisin 12-19, kesäisin sesonkiaikaan tiistaista lauantaihin ja ryhmävarauksille ympäri vuoden. Keittiömme palvelee kesäsesongin aikaan kaikkia vierailijoita, mutta sesongin ulkopuolilla menumme on saatavilla ainoastaan ryhmille ennakkovarauksesta.

Vierailukeskuksella kuulet Kyrön tarinoita tislaamokierroksilla, pääset maistelemaan herkullisia rukiisia tuotteitamme tastingeissa, ja tietenkin, maistuvia rukiisia cocktaileja ravintolassamme.

Vierailukeskuksella näet myös vaihtuvia paikallisten taiteilijoiden taidenäyttelyitä, ja onhan meillä myös pieni kauppa, josta voi ostaa kaikenlaista kyrömäistä.

Tervetuloa kylähän meille!"


 

Seinäjoen Keilahalli tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihinnoista seuraaviin aktiviteetteihin: keilaus, biljardi, snooker, kuntosali, squash/racketball, sulkapallo ja minigolf. 

Alennetun hinnan saa esittämällä Tehyn mobiilijäsenkortin maksun yhteydessä.

"Seinäjoen Keilahalli on Liikunta- ja Viihdekeskus joka tarjoaa monipuolista tekemistä kaiken ikäisille"


 

VuokraÄijät Seinäjoelta tarjoavat 0–200 € vuokrauksista –15 % ja yli 200 € vuokrauksista –10%. Vuokrata voi mm. sähköpyöriä, SUP-lautoja, vesijettejä ja paljuja sekä paljon muuta työkaluista peräkärryihin. Nettisivuilta löytyy kaikki vuokrattavat tuotteet. Alennuksen saa mobiilijäsenkorttia näyttämällä.

"Hyvin huolletut ja laadukkaat laitteet vuokralle

Meiltä saat vuokralle varmasti laadukkaat ja turvalliset laitteet niin vapaa-ajalle kuin työkäyttöön. Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, josta laitteet on noudettavissa. Tarvittaessa myös toimitamme laitteet haluamaasi sijaintiin."