Jäsenedut

Tehyn valtakunnalliset jäsenedut 

Paikallisesti neuvoteltuja jäsenetuja Tehyn Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ammattiosasto 668:n jäsenille:

 

Voit selata etuja alla aakkosjärjestyksessä tai valikon kautta kategorioittain.


 

Cambridge Valmentaja Maritta Meriluoto tarjoaa maksuttoman kartoituksen jäsenillemme sekä heidän perheenjäsenilleen. Käy tutustumassa Cambridge One 2 one -ohjelmaan ja Marittaan täällä.

Varaukset onnistuvat netin kautta tai puhelimitse numerosta 050 587 7212.Varatessasi ajan netissä, valitse "Tutustuminen" ja kirjoita lisätietoihin "Tehy".


 

Fillarikauppa Cycli Oy (Seinäjoki) tarjoaa Tehyn ao 668:n jäsenille pyörähuolloista -10% (työn osuus) ja pyöristä & tarvikkeista -5%. Etu lunastetaan Tehyn sähköistä mobiilijäsenkorttia esittämällä maksun yhteydessä. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

"Cycli on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike sekä verkkokauppa. Opastamme oikean pyörän valinnassa ystävällisesti ja ammattitaitoisesti."


 

DBC Seinäjoki tarjoaa jäsenillemme 10 % alennuksen fysioterapiapalveluista. Edun saa esittämällä Tehyn sähköisen jäsenkortin. Jäsenetu on voimassa vuoden 31.12.24 saakka. Käy tutustumassa palveluihin ja varaa aika täällä.

"Tutkitusti tehokasta fysioterapiaa Seinäjoella jo vuodesta 1997 alkaen!

 Toimintamme kulmakivi on aktiivinen, tutkimusnäyttöön perustuva fysioterapia. Olemme toimineet vuosia eteläpohjalaisten ihmisten, yritysten, urheiluseurojen ja urheilijoiden kumppanina fysioterapian, kuntoutuksen ja ennaltaehkäisevän valmennuksen osalta. Lopeta kivuista kärsiminen ja varaa aika tutkitusti tehokkaaseen fysioterapiaan.

Löydät meidät Torikeskuksen 2. kerroksesta – Tervetuloa DBC Seinäjoelle!"


 

Koulutettu hieroja Vesa Huhtala tarjoaa Elämyshoitola Usvassa ammattiosastomme jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hieronnoista (purentalihas- ja raskaushieronnat sekä klassinen hieronta). Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu voimassa 31.5.2024 asti. Alennuksen saa esittämällä Tehyn sähköisen jäsenkortin maksun yhteydessä. 

Huom! Aikaa varatessasi huomioithan, että alennus koskee vain Vesa Huhtalan tekemiä hierontoja.


 

Hyvinvointia perheelle, Suvi Lepistö tarjoaa Lapualla jäsenillemme intialaisen pää- ja kasvohieronnan 60 min hintaan 35 € (norm. 45 €) ja lisäksi vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan sekä kuumakivihoito ja -hieronnan 10 %:n alennuksella normaaleista hinnoista. Edun saa esittämällä Tehyn sähköisen jäsenkortin. Edut ovat voimassa vuoden 2024 loppuun. 

Ajanvaraukseen pääset klikkaamalla kuvaa tai tästä.

Hyvinvointia perheelle, Suvi Lepistö on erikoistunut erityisesti vauva-, äitiys- ja hemmotteluhoitoihin, mutta listalta löytyy kaikille jotakin. 

Löydät yrityksen myös Facebookista ja Instagramista.


 

 

InKauneus tarjoaa kaikissa toimipisteissään (Seinäjoki, Lappajärvi, Kokkola) jäsenillemme 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista. Edun saa esittämällä Tehyn sähköisen jäsenkortin.

"InKauneus on vuonna 2009 perustettu pieni kauneushoitola Lappajärvellä, Seinäjoella sekä Kokkolassa.

Palveluihin kuuluu mm. ripsipidennykset, sokeroinnit, kasvohoidot, geelilakkaukset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit jne..

Tervetuloa!"


 

Liikenneasema Jalastuuli 24h Jalasjärvellä tarjoaa jäsenillemme Jalastuulen ravintola- ja kahvilatuotteista 10 %:n alennuksen. Alennus ei koske Hesburgerin, Subwayn eikä Kotipizzan tuotteita. Alennuksen saat Tehyn sähköistä jäsenkorttia näyttämällä.

"Tien päällä polttoainetta tarvitsevat sekä ihmiset että kulkuvälineet. Jalastuuli tarjoilee kahvia, ruokaa, bensaa ja palveluita kaikkeen matkantekoon. 

Oli Jalasjärvi sitten lähtö- tai päätepisteesi, tai muuten vain matkan varrella, pidä tauko ja pysähdy palveluidemme ääreen. Tule kahville, hanki matkaeväät myymälästämme tai nauti kokonainen ateria makusi mukaan.

Jalastuuli palvelee matkalaisia sekä paikallisia asukkaita 24/7, joten et jää nälkäiseksi yölläkään. Maittava lounas sekä erilaiset pikaruokapaikat saavat jokaisen matkalaisen kylläiseksi."


 

Jokipiin pellava tarjoaa 15 %: alennuksen etukoodilla verkkokaupassa sekä 15 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista tehtaanmyymälässä Tehyn sähköistä jäsenkorttia esittämällä. Etukoodin löydät Tehyn sovelluksesta sekä täältä.


 

Kesport Kurikka tarjoaa jäsenillemme 20 %:n alennuksen normaalihintaisista tekstiileistä ja jalkineista. Edun saa Tehyn sähköistä jäsenkorttia esittämällä.


 

Korpikeisari tarjoaa jäsenillemme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu on käytettävissä verkkokaupassa Jäsenhuoneesta ja Tehyn sovelluksesta löytyvällä etukoodilla sekä Nurmon myymälässä sähköistä jäsenkorttia näyttämällä. 

"Korpikeisari on eräilijöiden ja kotinikkareiden oma Suomalainen verkkokauppa, josta löytää kaikkea kivaa niin itselle kotiin kuin koiraharrastuksiinkin.

Valikoimistamme löytyy niin ERÄpirkkojen kuin ERÄjormien varusteet reippailuun raikkaassa ulkoilmassa niin kesällä kuin talvellakin.

Olemme huomioineet myös vapaa-ajan hengailijat, joten tutustu koti ja vapaa-aika valikoimaamme!"


 

Korpimetso.com tarjoaa jäsenillemme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu on käytettävissä verkkokaupassa Jäsenhuoneesta ja Tehyn sovelluksesta löytyvällä etukoodilla sekä Nurmon myymälässä sähköistä jäsenkorttia näyttämällä. 

"Korpimetso.com on uuden ajan mukainen verkkokauppa erähenkisille ihmisille. Verkkokauppamme tarjoaa koiranomistajille, metsästäjille ja eräihmisille suunnattuja erikoistuotteita sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Valikoimaamme kuuluu asetarvikkeet, koiratarvikkeet, metsästystarvikkeet, retkeilytarvikkeet ja paljon muuta."


 

Hoitola Kuutar Ilvesjoelta tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen guasha hoidoista sekä hermoratahieronnasta. Edun saa jäsenkortin esittämällä.


 

Kyrö Distillery Company tarjoaa ao:n jäsenille 10 % alennuksen tislaamokierroksen sekä maistelun hinnasta. Edun saa lunastettua käyttämällä jäsenhuoneesta sekä Tehyn mobiilisovelluksesta löytyvää alennuskoodia osoitteessa https://visit.kyrodistillery.com/

Tehyn sähköistä jäsenkorttia tulee näyttää vielä saavuttaessa kierrokselle ja tastingiin.

 

"Kyrön vierailukeskus sijaitsee tislaamollamme kuvankauniissa kylässä Isossakyrössä leppoisana virtaavan Kyrönjoen rannalla.

Olemme avoinna lauantaisin 12-19, kesäisin sesonkiaikaan tiistaista lauantaihin ja ryhmävarauksille ympäri vuoden. Keittiömme palvelee kesäsesongin aikaan kaikkia vierailijoita, mutta sesongin ulkopuolilla menumme on saatavilla ainoastaan ryhmille ennakkovarauksesta.

Vierailukeskuksella kuulet Kyrön tarinoita tislaamokierroksilla, pääset maistelemaan herkullisia rukiisia tuotteitamme tastingeissa, ja tietenkin, maistuvia rukiisia cocktaileja ravintolassamme.

Vierailukeskuksella näet myös vaihtuvia paikallisten taiteilijoiden taidenäyttelyitä, ja onhan meillä myös pieni kauppa, josta voi ostaa kaikenlaista kyrömäistä.

Tervetuloa kylähän meille!"


 

LOISTETRAINING Koko perheen liikunta- ja hyvinvointikeskus Kauhajoella tarjoaa seuraavat palvelut -5% Tehyn E-P:n hyvinvointialueen ammattiosasto 668 ry:n mobiilijäsenkortilla:

  • Ryhmäliikuntatunnit: tarkkaan suunnitelluilla ryhmäliikuntatunneilla pääsetammattilaisten ohjaukseen ja pysyt varmasti mukana huolimatta iästä tai kunnosta.
  • Kuntosali: toiminnallinen kuntosali missä voi treenata ajanvarauksella omassa rauhassa
  • Hieronta/Dry needling
  • Inbody570 kehonkoostumusmittaus

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Loistetrainingin kotisivuihin ja kaikkiin palveluihin. Tästä pääset suoraan ajanvaraussivulle.

"Meillä liikkuu kaiken kuntoiset ja kaiken ikäiset.

Loistetraining tarjoaa monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita koko perheelle. Meillä liikkuu niin aikuiset kuin lapsetkin. Monipuolisesta tarjonnasta huolehtii koulutetut alansa ammattilaiset, jotka ottavat sinut huomioon yksilönä. Tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluihimme!

Lapsille on tarjolla erilaisia akrobatia- ja tankoakrobatia kursseja. Tankoakrobatiaa löytyy myös aikuisille. Naisille ja miehille monipuolista kolmen viikon välein vaihtuvaa, kehittävää ryhmäliikuntaa sekä palauttavaa joogaa. Iäkkäimmille omaa liikuntaa oman ikäisten seurassa. Uusimpana ryhmäliikuntamuotona tarjoamme nyt myös Les Mills BODYCOMBAT tunteja.

Tiloistamme löytyy toiminnallinen, vapaita painoja sisältävä kuntosali. Kuntosalin toiminta-ajatuksena on omassa rauhassa treenaaminen. Lisätietoja löydät palvelut välilehdeltä.

Lisäksi meillä toimii koulutetut hierojat Mirkka ja Suvi (Smart Wellness). Uusimpana hoitomuotona hieronnan yhteydessä tarjoamme myös Dry Needling hoitoa. Lisätietoa tästä löydät palvelumme välilehdeltä. Suvi tarjoaa myös vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa.

Tule siis ja tutustu meidän monipuolisiin liikunta- ja hyvinvointi palveluihimme."


 

OLO Shop & Hoitola tarjoaa ammattiosastomme jäsenille kaikista normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen. Alennuksen saa hoitola-myymälässä esittämällä Tehyn sähköisen jäsenkortin sekä etukoodilla verkkokaupassa. Etukoodin löydät jäsenhuoneesta.

 

"OLO Shop & Hoitola on rento ja raikas ekokauneushoitola ja luonnonkosmetiikan myymälä. Hoitola-myymälä sijaitsee Ilmajoen keskustassa, kivenheiton päässä Seinäjoelta. OLO Shop & Hoitola on pieni yhden naisen yritys, jonka tavoitteena on tarjota hyvää oloa ja tietoa, tuotteita ja palveluita parantamaan Sinun elämänlaatuasi ja hyvinvointiasi.

OLO Shopin tuotteet ja kauneushoitolapalvelut ovat aina mahdollisimman luonnonmukaisia ja tehokkaita ilman turhia ja haitallisia lisäaineita. Kaiken lähtökohtana ovat puhtaat ja turvalliset tuotteet – koskaan laadusta tinkimättä.

Vain paras on kyllin hyvää niin tuotteissa kuin palvelussakin!"


 

Osteopaatti Juulia Timlin tarjoaa jäsenillemme käynnit −10 %. Etu on henkilökohtainen. Osteopaatti Juulian kotisivuille pääset klikkaamalla kuvaa tai tästä.

"Osteopatia on lempeää, turvallista ja tehokasta manuaalista terapiaa. Osteopatialla hoidetaan esimerkiksi selkä- ja nivelkipuja, päänsärkyä, puutumisoireita, leuan alueen ongelmia, toiminnallisia vatsavaivoja ja stressiä. Hoito on aina yksilöllisesti suunniteltua ja sillä tuetaan kehon omia itsesäätely- sekä paranemismekanismeja. Osteopaatti on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö."


 

Parturi-kampaamo Delux Seinäjoella tarjoaa ammattiosastomme jäsenille −10 % tarjoamistaan palveluista Tehyn sähköistä jäsenkorttia näyttämällä.  Etu on henkilökohtainen, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Pääset varaaman ajan Deluxiin klikkaamalla kuvaa. Parturi-kampaamo Deluxin Facebook-sivuille pääset tästä


 

Parturi-kampaamo Zaragoza Maakunnankadulla Seinäjoella tarjoaa jäsenillemme kaikista hiusalan palveluista 15 %:n alennuksen. Alennus ei koske tuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Edun saat käyttöösi esittämällä Tehyn mobiilijäsenkortin.

Käy tutustumassa Zaragozan Facebook-sivuihin täällä.


 

Royal Beauty Spa tarjoaa jäsenillemme seuraavat edut:

Lapuan toimipiste:

  • Kauneudenhoitopalvelut –20 % (pois lukien ripsienpidennykset ja rakennekynnet)
  • Klassinen hieronta 50 min 39 € (norm. 43 €)
  • Hiustenleikkaukset –10 %

Seinäjoen toimipisteessä:

  • Kauneudenhoitopalvelut –20 % (pois lukien ripsienpidennykset)

Prosenttialennukset normaalihinnoista.

"ROYAL BEAUTY SPA on vuonna 2013 perustettu täyden palvelun hius- ja kauneushoitola Lapuan ja Seinäjoen keskustassa. Tarjoamme kattavasti laadukkaita kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja kaikenikäisille, niin miehille, naisille kuin lapsille.

Lapuan hoitolassa voit saman katon alla rentoutua niin kokovartalon hieronnassa kuin kasvohoidossakin ja viimeistellä hemmotteluhetken parturi-kampaamon puolella. Seinäjoella pääset hemmottelemaan itseäsi tehokkailla kasvohoidoilla ja muilla kauneudenhoidon palveluilla. Haluamme tarjota ajankohtaisia kauneudenhoidon sekä hyvinvoinnin palveluita. Siksi toimimme alallamme myös ammattikosmetiikan maahantuojina ja kouluttajina.

Panostamme asiakkaiden viihtyvyyteen, joten hoitolamme ovat kauniisti ja modernisti sisustettu. Meiltä löydät myös laadukkaat kosmetiikkatuotteet, joista etsimme ammattitaidolla juuri sinulle sopivat!" 


 

Seinäjoen Keilahalli tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihinnoista seuraaviin aktiviteetteihin: keilaus, biljardi, snooker, kuntosali, squash/racketball, sulkapallo ja minigolf. 

Alennetun hinnan saa esittämällä Tehyn mobiilijäsenkortin maksun yhteydessä.

"Seinäjoen Keilahalli on Liikunta- ja Viihdekeskus joka tarjoaa monipuolista tekemistä kaiken ikäisille"


 

VuokraÄijät Seinäjoelta tarjoavat 0–200 € vuokrauksista –15 % ja yli 200 € vuokrauksista –10%. Vuokrata voi mm. sähköpyöriä, SUP-lautoja, vesijettejä ja paljuja sekä paljon muuta työkaluista peräkärryihin. Nettisivuilta löytyy kaikki vuokrattavat tuotteet. Alennuksen saa mobiilijäsenkorttia näyttämällä.

"Hyvin huolletut ja laadukkaat laitteet vuokralle

Meiltä saat vuokralle varmasti laadukkaat ja turvalliset laitteet niin vapaa-ajalle kuin työkäyttöön. Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, josta laitteet on noudettavissa. Tarvittaessa myös toimitamme laitteet haluamaasi sijaintiin."